+45 60428018

llbyggeri@gmail.com

LLbyggeri 

Hos LLlbyggeri får du kvaliet og professionelle håndværkere, der udfører et solidt håndværk. Firmaet er en danskejet tømrer/snedker virksomhed med beliggenhed i København. Vi går ikke på kompromis med vores kvalitet og faglighed. LLbyggeri leverer et professionelt stykke arbejde, der får kunderne til at vende tilbage.

Etableret i 2018


Vi er et hold fuld af engagement, og klar på at imødekomme vores kunder behov. God kundeservice og enestående kvalitet er nøgleordet. Vi prioriterer at en aftale er en aftale og vi lever af tilfredse kunder samt partnere. Vi leverer et professionelt stykke arbejde og går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle bliver behandlet ens og som vi selv vil behandles. Vi tager vores ansvar for din opgave alvorlig, uanset størrelse. Vi elsker vores fag! 

Vores kerneværdier

 

Hos llbyggeri ligger vi en stor ære i at være jeres håndværker.

I får et firma hvor alle spørgsmål bliver besvaret og i ingen mistillid vil føle. Vi et firma der til at stole på og vi leverer et professionelt stykke arbejde. Vi vejleder og rådgiver hvis der skulle være spørgsmål vedr. en opgave.


Vi lever af tilfredse kunder og de kommer typisk igen. Vi er opdateret på markedets nyeste materialer og produkter og følger op på, hvis der skulle komme nye ting. 


Alt vi laver kan vi stå inde for og der ingen kompromisser i vores kvalitet. Alt skal spille så alle er glade og vi kan se hinanden i øjnene en anden gang.

MISSION


  • Kommunikation
  • Kundetilfredshed
  • Professionalisme
  • Loyalitet

VISION

 

  • Sikkerhed
  • Integritet
  • Kvalitets håndværk
  • Fælleskab

VI GARANTERER EFFEKTIVITET

 MATERIALER AF HØJ KVALITET

                         

HOLDET

Lars Kastrup

Tømrermester


Lars som startede virksomheden i 2018, er 28år og en energisk person. Han har et smittende godt humør og har et højt drive. Han elsker sit fag og at hjælpe andre.


Lars Egebjerg Nielsen 

Tømrer/arkitekt 


Lars Egebjerg Nielsen er tømrer med stort T. Han kan næsten alt med sine hænder og er en optimistisk person der sætter en ære i sit arbejde. 

VORES TEAM STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE OG RÅDGIVE DIG MED DINE DRØMME

Vores forening

Design Service

Opmåling 

Håndværket

Åbningstider


Kontoret har åbent mandag-fredag fra 7.00-15.00
Daglig telefontid man-fredag: 7:00-18.00Kontakt info

        +45 60 42 80 18

llbyggeri@gmail.com

Hedemarksvej 32 3. tv

      2620 Albertslund